CC De Borre

info

Hoe ga je naar Feest in het bos? Comment venir au Forestival?

La maison forestière/Boswachterij De Warande
Rue de Bierbeek, 1320 Hamme-Mille (Beauvechain)

Op de bosrand tussen Bierbeek en Hamme-Mille
A l’orée de la forêt entre Bierbeek et Hamme-Mille


Met de fiets / À vélo
Vertrek vanaf de parking van cultuurcentrum de borre (Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek). Volg de wegwijzers ‘Feest in het bos’, via ‘Brise Tout’ langs de bosrand van het Mollendaalbos tot Boshuis De Warande (± 5 km). Wie met de fiets komt, krijgt een beloning. Aan het festivalterrein wordt een fietsenparking voorzien. A partir du parking du Centre culturel de la vallée de la Néthen, Rue Auguste Goemans 20A, Hamme-Mille, prenez la Rue des Messes en face,  et suivez les flèches jusqu’à la maison forestière De Warande (± 5 km). Une récompense attendra les courageux cyclistes. Parking disponible pour les vélos au terrain du Forestival.

Met het openbaar vervoer


Met de wagen / En voiture
Je neemt de Naamsesteenweg/Chaussée de Louvain richting Hamme-Mille. Net voorbij het bos, sla je links af aan de wegwijzer ‘Valduc’. Dan volg je de wegwijzers ‘Feest in het bos’ tot aan de parkeergelegenheid. Nadien volg je te voet de wegwijzers tot op het festivalterrein, 600m verderop. Het is niet toegestaan om dichterbij te parkeren. Minder mobiele mensen kunnen worden afgezet en opgehaald.Je kan je wagen ook parkeren in Hamme-Mille. Aan de kerk en het cultuurcentrum of in de straatjes vind je heel wat parkeermogelijkheden. Vanaf de kerk volg je de pijlen en is het 2 km stappen, op 10 à 15 minuten sta je op het festivalterrein, via een mooie en veilige weg door de velden. Garez-vous au centre d’Hamme-Mille et suivez à pied les flèches ‘Forestival’ (promenade de max. 15 minutes).

Fietsroute

Toegankelijkheid / Accessibilité

OPGELET: De voorstellingen die zich afspelen bij de boswachterswoning zijn voor iedereen vlot toegankelijk. Maar de wegen naar het bos zijn niet overal geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Stevige schoenen en een lange broek beschermen je tegen modder en teken.

ATTENTION: La partie du programme qui se déroule autour de la maison forestière est facilement accessible pour tous. Cependant, les chemins menant à la forêt ne sont pas tous adaptés aux chaises roulantes et aux poussettes. De bonnes chaussures et un pantalon vous protègeront de la boue et des tiques.

Dieren / Animaux

Wij raden ten stelligste af om honden mee te brengen.
Il est fortement déconseillé de venir avec son chien.

LOCATIEPLAN